Om Skolen i skyen

Velkommen til Skolen i skyen – en blog om blogging i skolen. Bloggen er det bedste redskab, de fleste lærere aldrig bruger. Lige fra børnehaveklassen, hvor klassebloggen kan bruges som klassens digitale udstillingsvindue og til de til de ældste klasser, hvor eleverne kommunikerer med andre elever fra hele verden med deres elevblogs.

Bloggen kan være et personligt medie for både lærere og elever og et refleksionsrum, hvor de kan dele tanker og udtrykke sig over for en autentisk modtagergruppe.

Skolen i skyen vil du løbende kunne se blog-indlæg med forskellige ideer til blogging, som du kan bruge, hvis du skal blogge med dine elever.

Indlæggene i Skolen i skyen er skrevet af Thomas Christensen. Jeg er lærer og it-vejleder i Hjørring og er i øjeblikket klasselærer for verdens bedste 2. klasse. Du kan finde mig på Twitter og Instagram, men du er også velkommen til at sende en mail, hvis du har kommentarer, ris eller ros.